Wimpers & wenkbrauwen

Geef vorm aan je gelaat door perfecte wenkbrauwen en mooie wimpers
Wimpers & Wenkbrauwen

Verzorgde wenkbrauwen geven karakter aan je gelaat en mooie wimpers geven je een open blik.

Daarom kan je bij IG Beauty kiezen uit verschillende verzorgingen.

Kleuren van wimpers en wenkbrauwen

Heb je lichte wimpers en/of wenkbrauwen, dan kan je deze beter zichtbaar maken door ze te kleuren. Hiervoor wordt een speciale kleuring gebruikt die oftalmologisch getest is. Het resultaat blijft 3 à 4 weken zichtbaar.


Wimperlift

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting  is toepasbaar op alle  wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. De wimpers worden verlengd, om een  sprekende blik te krijgen. Wimperlifting is onschadelijk voor de wimpers en blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.


Hennabrows

Geef wat meer body aan je wenkbrauwen met hennabrows!

Hennabrows is een behandeling van de natuurlijke wenkbrauwen en gaat in de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes . Doordat de henna  intensiever pakt dan ‘gewone’ verf heb je er langdurig resultaat van. Met deze behandeling kun je een andere vorm wenkbrauwen creëren en dit is ook geschikt voor mensen die weinig wenkbrauw hebben. We bespreken samen jouw wensen en ik geef mijn advies welke vorm het beste bij jouw ogen/gezicht past. Daarna worden de wenkbrauwen perfect gemodelleerd d.m.v. epileren en/of harsen en ze daarna te kleuren met de juiste henna verf. De henna verf blijft gemiddeld twee weken op de huid zitten en tot wel 6 weken in de haartjes. Door deze behandeling hoef je jouw wenkbrauwen niet iedere dag meer bij te tekenen en heb je altijd een open en sprekende gezichtsuitdrukking.