OPI Nagelstudio & Manicure

Mooie nagels en tot in de puntjes verzorgde handen
Nagels en Manicure

OPI

Als wereldleider in de professionele nagelindustrie, is OPI toegewijd om producten en diensten te bieden van de hoogste kwaliteit met de focus op hygiëne en innovatie. Gekend om zijn exceptionele formules, modieuze kleuren en iconische namen. OPI’s sterk gepigmenteerde kleuren zijn lang houdbaar en bestand tegen afschilfering.
Bij OPI staat gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel op de eerste plaats!


GELCOLOR BY OPI

Gelcolor is een langhoudende kleurlak die 2 tot 3 weken houdbaar is.
De formule bestaat uit 100% gel en heeft de look van een gewone nagellak met een prachtig blijvende glans.
Gelcolor wordt verwijderd met wraps, zonder vijlen en zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.


OPI NAGELLAK

OPI heeft voor ieders smaak en stijl een bijpassend kleurtje. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers • zeker filmsterren • stellen. De lak blijft lang zitten en heeft een perfecte kleurdekking.
OPI brengt meerdere malen per jaar nieuwe collecties uit, zo kan je steeds de huidige trends opvolgen!


GELNAGELS BY OPI


Na het vijlen van de natuurlijke nagel wordt de bestaande nagel verstevigd of verlengd door gebruik te maken van gel, sjablonen of tips. Na de afwerking heb je een mooie, gladde, glanzende nagel met eventueel een kleurtje, french en of versiering. Door de uithardingsprocedure onder speciale lampen beschik je over verzorgde, propere nagels waar je de komende weken geen werk meer aan hebt.
Gemiddeld dient er na 3 weken bijgewerkt te worden. Dankzij deze kwaliteitsgel zijn de nagels langer en steviger.


MANICURE


Onze handen verraden vaak evenveel of zelfs meer dan ons gelaat, daarom is een goede handverzorging belangrijk! Wat doen we nu juist  bij een manicure? Nagels worden in vorm gevijld, nagelriemen worden verzorgd en eventuele velletjes worden verwijderd. Voor zijdezachte handen sluiten we af met onze fantastische AHAVA handcrème. Nagels lakken is ook mogelijk, hiervoor hebben wij een rijk aanbod aan OPI kleurtjes.

Voor een extra verzorging is er ook onze AHAVA Luxe manicure. Hier worden je handen nog extra verwend met een scrub en modderpakking.

Om tijd te winnen kan je je manicure ook laten uitvoeren tijdens je gelaatsverzorging. Wanneer je gelaatsmaskers aan het inwerken zijn, worden ondertussen je handen verzorgd.