HydroPeptide Facials

Wanneer je kiest voor een wow-effect na je gelaatsverzorging!
Gelaatsverzorging

Laat je verassen door de kracht van meer dan 60 peptiden, aangevuld met groeifactoren, proteïnen, hyaluronzuur en talrijke anti-oxidanten die je huid verjongen en liften op genetisch niveau.  Na slechts 1 behandeling zijn je expressielijntjes ontspannen dankzij o.a. de botox-achtige neuropeptiden.

Genetisch ontwikkelde  huidverzorging met klinische resultaten, verpakt in een luxueuze ervaring.

Ontwikkeld door genetici

Onze genen bepalen de leeftijd van onze huid en  hoe we eruit zien. Door de epigenetische wetenschap kunnen we onze genen beïnvloeden door het aanswitchen van de gezonde huidfuncties en het uitswitchen van slechte huidfuncties.

Klinische resultaten

Een van de meest effectieve epigenetische hulpmiddelen in huidverzorging zijn peptiden. Dit zijn kleine ketens van aminozuren die invloed hebben op de cellulaire gezondheid. HydroPeptide  creëert innovatieve, synergetische formules met een uniek inzicht in hoe elke peptide functioneert en levert zo de meest doeltreffende klinische resultaten.

Luxueuze ervaringen

HydroPeptide formules omhullen de huid met fijne texturen en therapeutische geuren die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren. We willen dat je geniet van het gebruik van onze producten zodat je tijdens je huidverzorgingsmoment een fantastische beleving ervaart.